BOOK PRIVAT ARRANGEMENT

På Panenka har vi nymoderne, festlige og hyggelige lokaler fordelt på 3 etager! Vi tilbyder som udgangspunkt vores 1. sal som udlejningslokale, afhængig af selskabets størrelse. Her er der god plads til større selskaber uanset anledning:

– Firma-event
– Fødselsdag
– Julefrokost
– Jubilæum
– Pubcrawl
– Reception
– Konfirmation

Tapas & fri bar? Selskabsmenu & fri bar? Eller noget helt tredje? Mulighederne er mange og findes i alle pris-klasser! Se vores menuer herunder! 

BONUS: Vores dygtige tjenere & bartendere sørger selvfølgelig for alt det praktiske, så I kan koncentrere jer om at have en god aften.

Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål eller give et uforpligtende tilbud. Udfyld kontaktformularen på siden her eller skriv en mail: panenkabaraarhus@gmail.com

Vi ses i hjertet af Aarhus på Panenka!

Send en forespørgsel

Forvent svar inden for 24 timer. Vær opmærksom på, at du skal modtage en bekræftelsesmail på din booking, før din reservation er godkendt (tjek spam-filter). 

Tapas Menu

Udforsk tapas & pakketilbud

Selskabs Menu

Udforsk selskabsmenu

Byg - Selv - Menu

Udforsk muligheden for byg-selv

Se vores lokaler her

KÆLDEREN
Vores kælder er det perfekte sted for selskabet, der ønsker aktiviteter som pool, shuffleboard & dart i forbindelse med arrangementet. Der er plads til 40 siddende gæster.

STUEN
Vores stueetage kan kun lejes ved større og ekstraordinære selskaber. Der er plads til 110 siddende gæster.

1 SAL
Vores 1. sal er det oplagte lokale til spisende selskaber, som ønsker et lokale for sig selv. Der er plads til 50 spisende gæster.